Wij adviseren jou een fiets verzekering die bij jou past

Met de fietsverzekering bij de ANWB ben je altijd het beste af. Wij werken inmiddels diverse jaren met de ANWB en dat tot volle tevredenheid van onze klanten.

Bij de ANWB kun je kiezen uit 2 verschillende verzekeringen:

  • Een aflopende Fietsverzekering
    De Aflopende Fietsverzekering sluit je af voor 3 of 5 jaar. Bij diefstal of total loss van je fiets krijg je de eerste 3 jaar van de verzekering het aankoopbedrag terug.. De ANWB Aflopende Fietsverzekering biedt je een uitstekende dekking voor een lage premie, wat voor soort fiets je ook hebt. Je kunt kiezen uit twee pakketten: Basis en Compleet. Basis is 3 jaar verzekeren voor diefstal en voor schade door poging tot diefstal. Compleet is 3 of 5 jaar. Je bent bij Compleet verzekerd voor diefstal, schade door poging tot diefstal, schade door een ongeval, verhaalrechtsbijstand en een ongevallenverzekerig.
  • Een ‘Blijven Fietsen’ Fietsverzekering met Track & Trace.
    Met de Blijven Fietsen verzekering kun je je fiets of E-Bike met een gerust gevoel op slot zetten en achterlaten. De geavanceerde Track&Trace zender die geheel onopvallend op de fiets gemonteerd wordt zorgt ervoor dat wij jouw fiets in no-time terug kunnen vinden als deze ontvreemd is. Wanneer dat niet binnen 48 uur lukt, dan krijg je het aankoop bedrag van jouw fiets geheel terugbetaald. Met de Blijven Fietsen profiteer je ook van de ANWB pechhulp. Waar je ook bent, de ANWB helpt je dan razendsnel weer op weg.

Zo vind je altijd een fietsverzekering met dekking die bij je past. Dergelijke verzekeringen zijn af te sluiten voor alle soorten fietsen. Van E-bike tot stadsfiets en voor zowel nieuwe als gebruikte fietsen.